<html>
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
      charset=windows-1252">
  </head>
  <body>
    We are having issues as well.<br>
    <br>
    VxC from SY1 to GS is OK<br>
    <br>
    GS can't reach RS1,† but can reach RS2<br>
    GS couldn't reach Servers Australia which seems to be hosting some
    Afilias servers - which is what alerted me to our issue.<br>
    <br>
    SY1† can reach both Route Servers<br>
    <br>
    Seems to be some kind of segment issue from certain sources to
    certain destinations.<br>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">On 29/07/2020 4:49 pm, Jaden Roberts
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote type="cite"
cite="mid:ME2P282MB0305594F5E39ACAAB4DBFEC4B8700@ME2P282MB0305.AUSP282.PROD.OUTLOOK.COM"><!--[if (gte mso 9)|(IE)]><style type="text/css">.default-style-1af0fb7f06a57e62fa32 { color: rgb(85, 85, 85); font-family: system-ui, -apple-system, system-ui, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif; font-size: 14px; }.main-style-55a124858c82b076190b { font-family: sans-serif; font-size: 11pt; /* inherit */ }</style><![endif]-->
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
        charset=windows-1252">
      <div style="/* inherit */" class="main-style-55a124858c82b076190b">
        <div style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: system-ui,
          -apple-system, system-ui, 'Segoe UI', Roboto, Oxygen-Sans,
          Ubuntu, Cantarell, 'Helvetica Neue', Arial, sans-serif;
          font-size: 14px;" class="default-style-1af0fb7f06a57e62fa32">
          <div>We are seeing similar behaviour reported from midday
            today</div>
        </div>
      </div>
      <img style="width: 1px; height: 1px"
src="https://app.frontapp.com/api/1/noauth/companies/servers_australia_pty_ltd/seen/msg_d6spmmd/0/a2735d7d.gif"
        moz-do-not-send="true"><br>
      <blockquote type="cite" class="front-blockquote">On July 29, 2020,
        4:30 PM GMT+10
        <a href="mailto:chrisj@aprole.com" target="_blank" rel="noopener
          noreferrer" moz-do-not-send="true">chrisj@aprole.com</a>
        wrote:<br>
        <br>
        <div id="fae_d6spmmd9c82r3">Hey All <br>
          <br>
          Anyone else seeing reachability issues across Megaport SYD IX
          to some peers? <br>
          <br>
          As of ~1200 we seem to be unable to see anything in SY1. <br>
          <br>
          Iíve reached out to Megaport but curious to see if anyone else
          is affected as well
          <br>
          <br>
          Regards, <br>
          <br>
          Chris Jones<br>
          _______________________________________________<br>
          AusNOG mailing list<br>
          <a rel="noopener noreferrer"
            href="mailto:AusNOG@lists.ausnog.net" target="_blank"
            moz-do-not-send="true">AusNOG@lists.ausnog.net</a><br>
          <a rel="noopener noreferrer"
            href="http://lists.ausnog.net/mailman/listinfo/ausnog"
            target="_blank" moz-do-not-send="true">http://lists.ausnog.net/mailman/listinfo/ausnog</a><br>
        </div>
      </blockquote>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <pre class="moz-quote-pre" wrap="">_______________________________________________
AusNOG mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:AusNOG@lists.ausnog.net">AusNOG@lists.ausnog.net</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ausnog.net/mailman/listinfo/ausnog">http://lists.ausnog.net/mailman/listinfo/ausnog</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>